Mörkrädd

I början av vårterminen så hade vår klass, ES11 från Tumba Gymnasium en utställning i Fittjas Mångkulturella Centrum i samarbete med den stora utställningen Varning För Ras. Vår utställning handlade om ras men även genus. Ämnen jag brinner för, så det kändes väldigt speciellt att Mörkrädd var vår, min, första utställning. Det var så kul att få vara del utav ett så viktigt projekt. Det tog och gav så mycket. Jag önskar bara att flera hade haft möjligheten att se utställningen. Att fler hade känt till den. För den var så viktig. Så mycket förmedlades på en och samma plats. Så många personers erfarenheter lyftes. Det var så hemskt att se men ändå så fint och bra.

Eftersom jag är så stolt över just denna utställningen så tänkte jag dela med mig utav mina verk ifrån utställningen för de som inte kände till utställningen eller inte hade möjlighet att närvara på plats men som ändå kanske är intresserade att se lite av den i efterhand. So sit back and enjoy! (◡‿◡✿)

mörkrädd
”mörkrädd”

debatten om hen
”debatten om hen”

muslim i väst”att vara muslim i väst”

exotifierad asiat”ett exotifierat liv”

att vara feminist”livet som feminist”

freedom of speech
”freedom of speech”

Tack för att ni tog tiden att kolla på mina grejer! Ifall ni vill se mer så brukar jag lägga upp mina illustrationer och annat här, feel free to check it out! (◕ᴗ◕✿)

 

9 kommentarer på “Mörkrädd

  • Jag gör inte min konst för vitas skull.
   Konsten för mig är mitt sätt att ta plats på. :-)

   / Ruhani

 1. helt fantastiskt det du gör!! skulle det vara okej om jag sparade någon bild på min telefon? så himla grymma och vore fint att ha, men vill ej kränka din upphovsrätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Du behöver inte hålla God Ton™, men kommentarer som bryter mot lagen, innehåller

 • svordomar och obscena ord
 • kommersiella budskap
 • personliga påhopp
 • pornografiska, främlingsfientliga och sexistiska yttranden
 • hot, trakasserier, skvaller och lögner

eller på annat sätt strider mot vår kommenteringspolicy kommer inte att publiceras. Rummet är en säker plats, kom ihåg att respektera detta!