Ru i Rummet

Jag vet seriöst inte hur jag ska inleda den här presentationen om mig själv då jag fortfarande inte är säker på ifall det här händer på riktigt eller om jag typ ligger i en djup sömn och drömmer i high definition. Har jag verkligen fått äran att gästblogga i rummet? Wow.

För att tydligare ge er en bild av vem jag är (för er som inte har en aning om vem jag är, vilket nog är majoriteten av er) så ska jag låta denna presentationen som jag skrev i årskurs 2 få sammanfatta det viktigaste om mig själv.

ruhani bild 1

Allt jag skrev då är fortfarande relevant idag. Inget har förändrats. Förutom att jag har lärt mig att stava rätt och skriva lite finare. Här kommer lite mer onödig information om mig: Jag är självutnämnd som snapchat kunghen. Jag bloggar fortfarande som om det vore 2007. Mina reaction gifs är on-point, likaså mina ögonbryn, or so I’ve been told. Jag förlitar mig alltför ofta på google då jag vanligen inte vågar och skäms för att fråga vad vissa termer betyder. Att skriva formella texter är det tråkigaste jag vet. Jag är sämst på att vara spontan och det tar för lång tid för mig att välja rätt instagram filter. Jag är hen som twittrar om vädret och klagar på försenade bussar, och ibland så glömmer jag att andra inte kan bengaliska.

Jag har världens prestationsångest över att skriva här men är även fett pepp på att ha fått chansen att få vara en del av rummet under en hel vecka! Hoppas att ni kommer att ha lika kul som jag under den här veckan! (◡‿◡✿) *:・゚✧

ruhani bild 2

En kommentar på “Ru i Rummet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Du behöver inte hålla God Ton™, men kommentarer som bryter mot lagen, innehåller

  • svordomar och obscena ord
  • kommersiella budskap
  • personliga påhopp
  • pornografiska, främlingsfientliga och sexistiska yttranden
  • hot, trakasserier, skvaller och lögner

eller på annat sätt strider mot vår kommenteringspolicy kommer inte att publiceras. Rummet är en säker plats, kom ihåg att respektera detta!