Gratisspel du bara måste testa

Det finns väl ingen som inte gillar att få något gratis. Nu för tiden är det mer vanligt än någonsin att även tv-spel är gratis att spela. Man behöver alltså inte längre köpa själva spelet för att kunna spela det (som man var tvungen att göra förr).

På grund av att fler och fler väljer att göra sina spel kostnadsfria att spela så finns det också idag en hel del olika gratisspel som man kan välja mellan. Det är inte ovanligt att det kan kännas lite rörigt och svårt att veta vilka av alla dessa spel som är värda att testa.

Vi har dock under åren testat på en hel del olika gratisspel och vet vilka som roliga och inte. Vi tänkte därför här nedanför passa på och dela med oss två gratisspel som vi anser att alla bara måste testa.

Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale är precis som namnet antyder ett så kallat Battle Royale som går ut på att man ska bli den sista spelaren eller laget som överlever.

Matchen börjar med att du tillsammans med 99 andra kommer få hoppa ut från en flygande buss ner på en ö där du kan hitta vapen, samla material och kriga mot de andra spelarna.

Det som vi tycker gör detta spel så roligt är att det är så himla pulshöjande. Det finns inte mycket som får ens hjärta att slå så mycket när man är en mot en kvar mot en motståndare och fightas om vinsten för matchen.

Rocket League

Har du någon gång funderat över hur maxat det hade varit att spela fotboll med bilar? Om ja bör du verkligen testa spelet Rocket League.

I detta spel spelar man nämligen fotboll, fast man kör bilar istället och bollen är mycket större. Man kan spela 1v1, 2v2 och 3v3. Det finns säkert någon där ute som nu kommer säga att Rocket League inte alls är gratis. Sanningen är den att spelet kostade pengar förut, men nu är det nämligen helt gratis.

Lämna en kommentar