Hur blir man bra på Warzone?

Warzone har snabbt blivit ett av världens mest populära spel. En stor anledning till detta är delvis för att spelet är gratis, men även för att spelet är så himla tävlingsinriktat. Warzone är ett FPS-spel som tillhör genren battle royale. Battle Royale är en genre som blandar överlevnad- och krigselement där den person eller det lag som är sist kvar vinner.

Något som är signifikativt för battle royale spel är att det vanligtvis är väldigt svårt att vinna. Detta är inget undantag när det kommer till Warzone. Det krävs en hel del skicklighet och kunskap för att bli en bra spelare. Ofta gäller det även att man har turen på sin sida för att man ska kunna plocka hem vinsten.

Men hur blir man en bra spelare på Warzone då? Ja, det är just detta som vi ska försöka förklara idag. Vi kommer här nedanför gå igenom två av våra favorit tips till nya spelare som vill plocka hem fler vinster.

Ta fram papper och penna, för nu sätter vi igång!

Håll koll på cirkeln

I Warzone finns en cirkel på kartan som man måste hålla sig innanför. Anledning till detta är att det finnas en gas utanför den som man tar skada av. Om man befinner sig i gasen för länge kommer man tillslut att dö.

Det många glömmer bort när de spelar Warzone är att cirkeln rör på sig och blir mindre och mindre ju längre matchen pågår. Detta kan ställa till stora problem om man inte har bra koll, och i värsta kan man förlora hela matchen om gasen sätter käppar i hjulen.

Använd bra vapen

Något som gör att Warzone sticker ut från mängden av battle royale spel är att man i detta spel kan designa och välja vilka vapen man ska använda innan matchen börjat. Det ska dock tilläggas att man bara kan få tag på dessa vapen genom ett så kallat loadout drop.

För att öka dina chanser till vinst när du spelar Warzone rekommenderar vi att du väljer bra vapen i din loadout. Det finns i dagsläget en hel del vapen som är bra, men sedan finns det även ett antal vapen som är övermäktiga. Det är just dessa övermäktiga vapen du bör använda för att öka dina chanser till vinst.